Hit enter

Представяне на френската марка Mixa

 
 Френската марка Mixa е най-новият член в семейството на L’Оreal в България. Продуктите на наложилата се като експерт по чувствителната кожа марка вече се предлагат и на българския пазар.
    Mixa е създадена през 1924 година във Франция – тя има фармацевтичен произход и е първоначално представена в аптеките. В ранните си години марката е била фокусирана в грижата за бебешката кожа. С развитието си Mixa се специализира в продукти за чувствителната кожа, която днес създава дискомфорт при почти всяка втора жена.
Основен принцип при разработването на всички продукти на марката е ефикасността без раздразнения. Затова активните съставки в продуктите за почистване, лице, тяло и грижа за бебето са научно тествани, формулите не съдържат алкохол, парабени и оцветители*, не дразнят кожата и спомагат за поддържането на здравословен вид. Основна мисия на Mixa е да достави на потребителите си резултати, като същевременно запази комфорта на чувствителната им кожа.
    Сред козметичните продукти на Mixa, които утвърждават марката в експерт по чувствителната кожа, задължително трябва да се споменат четири звездни иновативни продукта – първото мляко с маслени агенти за отстраняване на грим, което почиства кожата без триене,  първият продукт грижа за лице срещу зачервяване със Colour Correction (CC), възстановяващ и подхранващ балсам за тяло против сърбеж и бебешки мицеларен шампоан.
Съотношението между отлично качество и достъпна цена превръщат Mixa в една от най-успешните марки, високо почитани от жените във Франция.
    Посланик на Mixa през последните 16 години е френският супер модел Естел Лефебюр, която е неразделна част от френската култура. Международната си известност тя придоби след като името й влезе в „Топ 10 на световните супермодели”. Към момента тя държи рекорда във Франция за най-голям брой корици на списание Elle.  Mixa избира Естел Лефебюр за свой посланик заради нейната порцеланова, но чувствителна кожа, равномерен тен, красота и непринуденост, все характеристики, които са истинско отражение на ценностите на марката.
Така през последните 16 години Естел е красивото и живо доказателство за ефикасността на козметичните продукти Mixa, които тя използва както за своята чувствителна кожа, така и за трите си деца.

*с изключение на съдържащите се в двата продукта против зачервяване за подобряване ефекта върху тена на лицето