Hit enter

Докосвам=Побеждавам


Bra Clinic започва благотворителна кампания за борба с рака на гърдата

Вдъхновени от октомври, месеца за борба с рака на гърдата, салон за бельо Bra Clinic, в който бра фитинг консултантките са специално обучени да намерят идеалния размер сутиен за всяка жена, започва съвместна кампания с инициативата „За живота“. Акцията ще се проведе под надслов „Докосвам=Побеждавам“ и цели да информира всички жени колко е важно сами да преглеждат гърдите си.
Ракът на гърдата е най-често срещаното онкологично заболяване при жените и е много важно да се преглеждаме редовно. Когато е открит навреме, ракът на млечната жлеза е лечим в над 97% от случаите!


Консултантките в Bra Clinic са обучени от специалист онколог, за това как правилно се извършва това и с удоволствие биха ти обяснили как сама да се прегледаш . Те ще ти дадат и указание, което се закачва под душа, за да ти напомня как точно да проверяваш гърдите си, както и панделка, с която да подкрепиш кампанията. Допълнително през октомври, Bra Clinic ще дари два лева от всеки закупен розов сутиен за целите на инициативатa “За живота”.
Прегледът на гърдите трябва да е част от ежедневието на всяка жена и спокойно може да се извършва сутрин преди да се сложи сутиенът. За да популяризира кампанията “Докосвам=Побеждавам” и редовната самостоятелна профилактика на гърдите, Bra Clinic създаде информативно и забавно видео, което ще те зареди с позитивна енергия, ще те подтикне да се прегледаш с усмивка и ще ти обясни как точно се прави това. Любопитното видео ще можеш да видиш в салона, в социалните мрежи и интернет страниците на Bra Clinic и „За живота“, както и на www.youtube.com/BraClinic .
Поне веднъж годишно трябва да се ходи и при специалист. Не трябва да те е страх да се прегледаш - все пак няма нищо по-важно от здравето, а ранното диагностициране е ключово.


Bra Clinic е единственият по рода си салон за бельо в България, който предлага услугата бра фитинг- а именно индивидуална консултация за правилния размер сутиен, съобразен с големината и формата на гърдите и обиколката на гръдния кош. В Bra Clinic ще намерите голямо разнообразие бельо с размери започващи от 60 см подгръдна обиколка и с чашки чак до К. Предлагат се както ежедневно и оформящо бельо, така и празнично и булчинско, бански костюми, спортно бельо и бельо за кърмещи майки. Bra Clinic се намира в Сердика Център, ниво 0 и ви очаква всеки ден от 10 до 22 ч.
Време е да вземеш здравето си в свои ръце – Докосвам=Побеждавам!