Hit enter

The new SETA store in Serdica Center/ Oficial opening

SETA by Brilliant откри нов магазин на ниво 0 в Мол Сердика.
Интериорът е в духа на облеклата с марката SETA – изискан, сдържан и специален.
Концепцията на магазина изразява една нова тенденция в предлагането на мода, синтезирана в мотото Slow fashion – клиентът трябва да има спокойствието и уюта да усети дрехата, да я опознае и оцени. Нов подход, с който се търсят истинските стойности в модата, с продукти, които биха останали трайно в гардероба на модерната жена.

Колекция есен-зима 2013/2014

В новия магазин в Мол Сердика е представен есенно-зимния гардероб от SETA by Brilliant. Колекцията e предложение за съвременната жена, която обича модата, цени качествените материали и разпознава прецизната изработка. Стилът на SETA дава усещане за лукс и изискан стил.
Акцент в материите са висококачествените вълнени тъкани с кашмир, ангора и мохер, копринен креп и жакард. Присъстват и много детайли от естествена кожа.  Цветовете на сезона са синьо, сиво, черно, бордо и камел.
Интересни са предложенията на плетиво, особено тези, които са комбинация с естествена коприна или дантела. Цветовата гама при трикотажа е богата: горчица, петрол, малина, лила, бор – подходящи модерни акценти към полите и панталоните в черно и беж.
Особено силно е представянето на SETA при връхните облекла: манта от варена вълна, вълнен жакард с неизменното присъствие на детайли от естествена кожа, както и разкошни кашмирени палта в разнообразни цветове и кройки. 
Силуетът е  модерен и  изчистен, с дискретни елементи, които правят визията специална