Hit enter

H&M Studio 2014 / Showroom event


Есенната колекция H&M Studio 2014 бе представена на 12-ти юни в София, едва няколко месеца след световния й дебют в рамките на модната седмица в Париж през февруари.


H&M Studio е новото име на дамската колекция, представяща водещите модни тенденции за сезона. 
За есента на 2014 предложенията на марката улавят игривия и изтънчен дух на съвременната жена - непринудена, очарователна и винаги подготвена за вечерта. 
Цялата колекция комбинира женствен стил с мъжки детайли – мъжки сака, рокерски и пилотски якета се съчетават с богато украсени топове и рокли.
Сред ключовите предложения се нареждат рокля тип комбинезон, панталон с драперии, пилотско яке и палто с изкуствена кожа с косъм, а използваните материи са шифон, кожа, кадифе и фин кашмир. 
Цялата колекция е издържана във водещите цветове за есенния сезон – черно, тъмносиньо, бежово и каки.
Колекцията ще се предлага от 4 септември в около 250 магазина на H&M по целия свят, включително България.  


Освен H&M Studio, в шоурума бе представена и основната колекция за мъже за есента. Стилът пресъздава по един съвременен начин британската субкултура, съчетавайки парижки шик, лондонско самочувствие и нюйоркски блясък. Моделите, включващи осъвременени рокерски якета и вълнени къси палта, създават бунтарско настроение. Колекцията ще се продава от септември в магазините на H&M по целия свят, както и в България.