Hit enter

Alexander Wang x H&M


H&M отпразнува със специално събитие 10-годишнината от първата дизайнерска колаборация на марката и старта на колекцията Alexander Wang x H&M
Минути преди старта на ексклузивния шопинг, се състоя  денс двубой между танцьорите от The Center, който се проведе на боксов ринг, напълно в спортния дух на колекцията. За доброто настроение допринесе и хип-хоп звученето на DJ Rawland.  Съвместната колекция на шведския бранд с прогресивния американски дизайнер е и една от най-дългоочакваните досега.  
Alexander Wang X H&M улавя ритъма на градския живот, комбинирайки спорта и функционалността в ежедневието. Специалните детайли и материи постигат изключителен съвременен вид и перфектно съчетание в първия за Wang сезонен гардероб с изцяло универсален стил. Облеклата са подходящи за улицата, спортната зала и клуба - местата, на които съвременните хора прекарват по-голямата част от своето време.
С тази колекция H&M отбелязва и 10-та годишнина от създаването на дизайнерски колаборации, стартирали със сътрудничество с Karl Lagerfeld през 2004 г.
През годините ексклузивните колекции на марката с утвърдени имена от света на модата предизвикваха все по-голям интерес в цял свят и доказаха, че висшата мода може да бъде достъпна за всички.