Hit enter

My happy skin - Hydrated face!Винаги започвам деня си с чаша вода, защото знам колко важен е приемът на достатъчно количество течности, за да се изхвърлят токсините от тялото.
Освен  това един от най-важните фактори за свежа и красива кожа е добрата хидратация, но дори всекидневната консумация на два литра вода понякога може да не са  достатъчни на кожата.
Съществуват много външни фактори, които влияят на повърхностния слой на кожата и го изсушават, например UV лъчите, по-дълъг престой в помещение с климатик или пък продължителните горещи душове.
Всичко това може да повлияе на кожата и тя да загуби влажността си и съответно своя блясък и гладкост.Използването на овлажняващ продукт през деня и през нощта е много важно, за да се поддържа кожата хидратирана. Avène Hydrance Optimale Hydrating Serum  е изключително подходящ  именно за този проблем, тъй като набавя необходимата влага в горните слоеве на кожата, а също така освен самостоятелно, може да се използва и в комбинация с друг  продукт като дневен крем, BB крем или фон дьо тен.


Когато започнах да използвам Avène Hydrance Optimale Hydrating Serum нямах представа дали ще го нанасям самостоятелно или ще имам нужда да го комбинирам с друг крем за лице.
Той не оставя мазен филм, а за моята смесена кожа  неговата гел- крем текстура  се оказа напълно достатъчна.
Използвам го след като съм напръскала цялото си лице с фина струя Термална вода Avène, за да мога да  запечатам абсорбираната влага.
С масажни движения нанасям от серума върху лицето си преди още напълно да е попила водата.
За да проникне добре тази гелообразната текстура се старая добре да го разнеса, започвам  от долу нагоре, а с леки  кръгови движения, като  наблягам най-вече на линиите около устните и носа, както и на челото.
Тази процедура не отнема много време и се оказа доста  приятна за  тонизиране на лицето сутрин.
След като серумът е попил напълно, лицето ми е гладко и изключително меко на допир, а видът му е отпочинал и свеж.
Кожата ми е доволна!