Hit enter

H&M Studio SS15 Lookbook


Бягството от действителността, слънцето и безметежният живот на Маями и Палм Спрингс са вдъхновенията в колекцията H&M Studio за сезона Пролет / Лято 2015. Пижамите, падащи свободно, задават основната линия, а в комбинацията с принтове и спортните детайли засилват усещането за непринуденост през целия сезон. Колекцията влиза на 12 март в над 200 магазина по цял свят, както и в България. Тя ще бъде налична в магазините на марката намиращи се на бул. Витоша и Сердика Център.

Драпираните пижами от колекцията H&M Studio се предлагат в два варианта – топ, съчетан с дълго долнище на ситно райе или олекотено сако с принт или с блестящ брокат със свободно скроени панталонки. Принтовете върху дрехите подсилват усещането за топлина и закачливост – откриваме фламинго върху къси панталони, принт на кактус върху кафтан или ефект на змийска кожа при женствената свободна къса рокля без ръкави.
Елементите от спортните облекла са изключително важни. Обемната тениска без ръкави може да се носи като рокля, а дългият потник е с изрязан гръб и наподобява бански костюм. Артистичната шарка „възлов батик“ ненатрапчиво присъства върху облеклата и аксесоарите, а един от основните модели сред тях е меката шапка с периферия.
Изключително забавни са ключовите модели в колекцията – такива са широките дънки клош в стила на 70-те, тениските с ръкави с дължина до лакътя и принт върху предната част, както и късите гащеризони, които могат да се носят както през деня, така и през нощта.
Материите са коприна, деним, трико и велурен плат, а цветовете използвани в колекцията са слънчеви пастели, бонбонено розово и прасковено, блед деним, бяло, зелено, виненочервено и тъмносиньо.