Hit enter

Let's talk about printsОткакто видях колекцията на H&M Home Autumn 2014 миналата пролет, мечтая за възглавница с мраморен принт (всъщност харесвам всичко с този десен). Още от миналия сезон започнах да събирам дрехи и предмети с мраморен принт и все още не съм му се наситила напълно.

Използвах услугите на
Snapmade за да реализирам мечтата си за мраморна възглавница и да създам мраморния принт, който най-много подхожда на обзавеждането ми. Поръчах със същия принт и малка козметична чантичка с цип, която всъщност използвам за калъф на таблет. Разбира се, всеки клиент би могъл да поръча печат по негово желание, дали ще е любима фраза, снимка правена за спомен от лятната ваканция, или пък друг негов проект... няма ограничения, всичко зависи от вашата фантазия.

Това, което ми харесва най-много в услугата за печат на Snapmade е, че дават възможност да се печата без мъртво поле и картинката обхваща целия предмет. Предлагат голямо разнообразие от артикули, върху които се печата - от поставки и буркани за свещи, кейсове за телефони и хавлиени кърпи до всякакви офис продукти, и още много други.


Следващия път бих изпробвала принт на бетон отпечатан върху кейс за телефон, или пък красива персонализирана типография върху буркан за свещ.