Hit enter

Sirma Markova x M&S Christmas Giveaway


Готови ли сте с всички подаръци за Коледа? Ако все още не сте приключили с тази задача и се оглеждате за подходящи предложения, може да разгледате аксесоарите на Mark & Spencer. До 17-ти декември в магазините на M&S има 25% намаление на мъжки и дамски аксесоари, обувки и чанти.


Лично аз винаги съм смятала, че аксесоарите са  прекрасен избор за подарък, тъй като при повечето от тях няма размер и е достатъчно да сте наясно единствено със  стила и цветовите предпочитания на човека, за който е предназначен. Избора в магазина е голям - красиви чанти, елегантни обувки, привличащи погледа  колиета, шапки с периферия, топли ръкавици и шалове. А ето и продуктите, които влязоха в моята празнична коледно-новогодишна селекция, и които смятам, че биха придали веднага празничен и елегантен вид на всяка една визия, комбинирани дори и с ежедневни дънки и пуловер: тъмно сиви обувките със заострен връх декорирани с черни камъни от колекцията Limited Edition, ярко червена чантата със златисти елементи M&S Collection, чанта клъч от изкуствен косъм от колекцията Limited Edition и обувки тип мокасини с дебел ток от колекцията Limited Edition.

А вие избрахте ли какво да облечете в празничната вечер, искате ли ново празнично облекло или елегантен аксесоар? За да ви улесним в тази  задача и за да поставим началото на празничното настроение аз и екипът на M&S, решихме да зарадваме един от вас с ПОДАРЪК - ваучер на стойност 100 лв.  валиден в магазините на  M&S в България.

Всичко, което е необходимо да направите, за да имате шанса да спечелите е:

1. Напишете в коментарите под този блог пост, кой продукт от снимките ви харесва най-много - сивите обувките със заострен връх, ярко червената чантата със златисти елементи, чантата клъч от изкуствен косъм или обувките тип мокасини с дебел ток, както и да напишете своето име и електронна поща. 
2. Споделете ТОЗИ ПОСТ във Facebook с текст: "Аз участвам в коледната игра на  Sirma Markova и  Mark & Spencer" и тагнете 3-ма свои приятели; 
3. Следете @sirma_markova в Instagram; 
4. Следете фен-страницата на блога Sirma Markova във Facebook;

Играта продължава до 17-ти декември 2015 г и е достъпна за участници в България.

Успех!


Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип в томбола с всички участници, изпълнили условията на играта чрез Random.org. Името му ще бъде обявено на 18- ти декември 2015 г. в блога в този пост. Всеки участва по веднъж в томболата, независимо от броя на коментарите. Лично ще известя победителия с e-mail. В случай, че не получа отговор на e-mail в рамките на 1 седмица (до 24-ти декември), ще изтегля нов печеливш. Играта не е свързана с покупка на продукт. Няма да бъде възможна размяна или получаване на паричен еквивалент на наградата.

Благодаря на всички, които взеха участие в играта организирана от мен и Mark & Spencer. 

Ваучер на стойност 100 лв.  валиден в магазините на Mark & Spencer в България получава  
Александрина Терзиева.

 
Честито!