Hit enter

ONE FOR ME, ONE FOR YOU! / La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour GIVEAWAYМоже би не знаете, но съм пристрастена към кремовете за околоочния контур. Това е един от продуктите, които използвам винаги сутрин и вечер, след като измия лицето си. Стъпката, която не бих могла да пропусна, тъй като много харесвам усещането на нежно хидратиране и мигновено освежаване, което тези продукти дават.

Кремът, който ползвам в момента е La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour -  крем, който има за цел да освежи кожата около очите и да я  успокои, ако е подпухнала и зачервена от различни външни фактори. Ползвам го от месец и спокойно мога да кажа, че е продукт, който удовлетворява напълно нуждите на кожата в зоната на очите ми. Консистенцията му е много лека и попива изцяло, без да оставя лепкав слой. Също така той се разнася лесно по кожата, тъй като не е плътен и мазен,а след употребата му кожата около очите ми е освежена, гладка и хидратирана.

От  екипът на La Roche-Posay ми изпратиха два продукта, единият за мен, а другият за мой последовател. 

С удоволствие ще зарадвам един от вас, като му изпратя крем La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour.

Всичко, което е необходимо да направите, за да имате шанса да  получите крема като подарък е:
1. Напишете като коментар под този пост вашето име и e-mail адрес; 
2. Споделете ТОЗИ ПОСТ във Facebook с текст: "Аз участвам в играта на Sirma Markova и La Roche-Posay " и тагнете 3-ма свои приятели;  
3. Следете фен-страницата на блога Sirma Markova във Facebook;  
Ако искате да удвоите шанса си да спечелите крема следете @sirma_markova в Instagram.

Играта продължава до 29-ти януари 2016 г. и е достъпна за участници в България.

Успех!
 
Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип в томбола с всички участници, изпълнили условията на играта чрез Random.org. Името му ще бъде обявено на 30-ти януари 2016 г. в блога в този пост.Лично ще известя победителия с e-mail. В случай, че не получа отговор на e-mail в рамките на 1 седмица (до 6-ти февруари), ще изтегля нов печеливш. Играта не е свързана с покупка на продукт. Няма да бъде възможна размяна или получаване на паричен еквивалент на наградата. Благодаря на всички, които взеха участие в играта организирана от мен и La Roche-Posay България.
 
Грижа за околоочния контур La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour  получава  
Елеонора Костова.

 
Честито! 

La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Contour(here)
La Roche-Posay Termal Spring Water
(here)
Yoins Striped Blanket Scarf
(here) Kinfolk Magazine