Hit enter

BUY. WEAR. SHEDD
Ако сте фешъниста и с интерес следите модните тенденции, с нетърпение чакате те да се появят по-магазините, а след това бързате да купите дрехи в най-актуалните цветове и кройки, то знаете в края на всеки сезон как в гардероба ви настъпва пълен хаос. Той прелива от дрехи, а идва новият сезон, и вече нямате място за нови попълнения. Признавам, че при мен ситуацията е точно такава, макар че от известно време се придържам към идеята да инвестирам предимно в дрехи изработени от качествени материи, които са с класически кройки и в по-неутрални цветове, така че да са по-устойчиви и да не са силно подвластни на модните тенденции. Разбира се, всеки сезон допълвам селекцията си и с дрехи с кройки и материи в актуалните тенденции, но пестеливо, и въпреки това, все още в гардероба ми присъстват дрехи, чанти и обувки, които не са носени, седят прибрани, старателно сгънати и подредени в кутии и търпеливо чакат момента, в който ще ги извадя, за да ги облека или обуя, момент, който едва ли ще дойде...
Разбрах за  Shedd  точно когато вече нямах почти никакво място в къта ми обособен като гардеробна, и побързах да сваля приложението.
Shedd е първото по рода си мобилно приложение, посветено изцяло на модата и модните артикули. Целта му е  да помогне на хората да продадат всичко, свързано с модата, бързо и изгодно, както и да подкрепи българските дизайнери и творци на хендмейд стоки, като им осигури платформа, в която да предлагат уникалните си творения. Shedd има красив, изчистен дизайн и изключително лесна навигация.
Обявите се публикуват като се използват кратки описания на артикулите и  хаштагове, подобно на Instagram и други социални мрежи. Хаштаговете са необходими, за да могат купувачите да търсят желаните от тях стоки по конкретни ключови думи.
Добре е да знаете,че за да стане един хаштаг активен е необходимо символа # да бъде поставен точно пред ключовата дума, без интервеал. Например:  #яке #ново #синьо #деним #ZARA #EUR34.За да иматe по-голям успех при продажбата на своите модни съкровища, от основно значение е качеството на обявата ви – добрата снимка, описанието, броя хаштагове. Всяка една обява се проверява ръчно, не се допускат стоки различни от дрехи и модни аксесоари, а най-качествените обяви (с ясни снимки и минимум 5 хаштага) се показват първи във фийда с обяви в Shedd и по този начин имат  най-голям шанс за продажба.  

Скоро очаквайте пост, в който ще напиша съвети и малки трикове, за това как да снимате дрехите си по-добре.
Може да изтеглите Shedd напълно безплатно от платформите за мобилни приложения на Андроид и Apple. При публикуване на обяви или сделки между потребителите не се дължат такси или комисионни – приложението е напълно безплатно.

А ако сте любопитни с кои от модните си находки бих се разделила и искате да пазарувате от моя гардероб, може да потърсите обявите ми като  напишете при търсене на обяви в Shedd личния ми хаштаг #sirmamarkova . Често качвам нови обяви, така че следете новите попълнения там :)