Hit enter

ONE DAY WITH MOTO ZЗа кратко имах възможността да се насладя на компанията на Moto Z и трябва да призная, че той наистина успя да ме впечатли. Смартфонът, който използвам в момента, е чудесен, но определено не отговаря на моите изисквания и потребности, така че се оглеждам за нещо ново, което ще успее да направи живота ми по-лесен, по-забавен и по-цветен.
Първото ми впечатление от Moto Z беше свързано с елегантния му дизайн – смартфонът е изключително тънък и лек. Размерът му е малко по-голям, отколкото бих искала, но заради поддържаната от дисплея доста сериозна резолюция, благодарение на която изображението остава добро дори и при поглед към екрана под малък ъгъл, може би бих могла да направя компромис с големината.

За хора като мен, за които освен всичко друго и дизайнът е от съществено значение, екипът на Lenovo е създал и шест дизайнерски гръбчета, с които лесно бихте могли да персонализирате Moto Z спрямо личните си предпочитания. Ако искате да акцентирате върху смартфона си и той да се превърне в елемент от визията ви, тогава задължително поставете гръбчето с керемиденочервения цвят. Този толкова богат тон изглежда прекрасно в комбинация както с монохромни, така и с други сложни цветове и придава едно изключително меко и топло излъчване на телефона. Вариантите на фладер носят естетиката на естествените материали и биха разнообразили даже и по-строга формална визия по един много деликатен начин. Със сигурност аз бих отбелязала този приятен акцент, особено ако го забележа в мъжка ръка. Двете черни гръбчета от фина кожа и от текстил са за онези моменти, в които искате Moto Z да изглежда по възможно най-елегантния начин. За любител на модата като мен промяната на визията на телефона и играта с цветовете и текстурите предоставят интересна възможност за експериментиране.
 
Трябва да спомена и възможностите на камерата на Moto Z, които също ме впечатлиха. Снимките се получават с чудесно качество даже и при по-слаба светлина. Не съм любител на селфитата и не съм изпробвала предната камера, но от Lenovo са помислили и за онези от вас, които обичат такъв тип снимки. Предната камера е с широкоъгълен обектив, което позволява заснемане на по-голяма площ. Tова означава, че може да правите големи групови снимки с всичките си приятели. Режимът за заснемане на забавен кадър пък ще ви накара да погледнете на видеото в нова светлина. Аз се забавлявах много, докато снимах какво ли не с тази функция, която се оказа страшно пристрастяваща. Бихте могли да забавяте или да забързвате видеото, когато пожелаете, а резултатът е чудесен.

Заедно с Moto Z получих и два от общо четирите иновативни модула, наречени Moto Mods™. Те успяват да преобразят напълно смартфона така, че той получава съвсем различни функции. Прикрепването им става лесно с помощта на мощни интегрирани магнити – секунди след като бъде поставен, съответният модул е вече разпознат и готов за използване.
Първият модул, към който посегнах за проба, разбира се, беше Hasselblad True Zoom. Той е специално създаден за всички фешън, травъл, бюти и лайфстайл блогъри, както и за всички почитатели на смартфон фотографията. Всъщност смартфонът се превръща в полупрофесионален фотоапарат, при това с елегантен дизайн и компактни размери. Хареса ми удобният изнесен спусък – сякаш, докато снимам, не държа телефон, а истински фотоапарат.


Вторият модул, който имах възможност да тествам, беше Insta-Share ProjectorПрепоръчвам го на всички любители на киното. Диагоналът на прожекцията му достига до 70 инча, което създава чудесна атмосфера за гледане на филми. Най-впечатляващата за мен функция на проектора е автоматичната корекция на перспективните изкривявания на картината при позициониране под ъгъл. С други думи, смартфонът може да бъде поставен навсякъде, без това да влияе върху качеството на картината. Изпробвах го върху бялата си стена в стаята, на тавана, също и върху голям бял хартиен плик. Стига да имате подръка равна светла повърхност, можете да се възползвате от този модул и да се насладите на частния си киносалон.

Другите два модула, специално разработени за Moto Z, са Soundboost JBL speaker и Incipio offGRID Power Pack. Soundboost JBL speaker е създаден за ценителите на кристално чистия стерео звук. Ако беше възможно да бъдат свързани едновременно Soundboost JBL speaker и Insta-Share Projector, само си представете как това би преобразило пространството, в което се намираме – ще имаме истински киносалон!
Incipio offGRID Power Pack е модулът, който със сигурност се е налагало на всеки един от нас да притежава. Той удължава времето, през което можеш да използваш Moto Z, с още цели 22 часа допълнителен заряд. Често ми се случва наоколо да няма контакт, в който да заредя телефона си, ето защо идеята на този модул ми се струва повече от добра.


Харесах Moto Z от пръв поглед, а след няколкодневен тест останах силно впечатлена от цялостното му представяне, от стилните визии, които той придобива чрез смяната на гръбчетата си и от невероятните функции на революционните му модули.

палто / coat: H&M (AW 15/16), блуза с поло яка / turtleneck blouse: ZARA (AW 15/16), риза / shirt : VipMe, дънки с висока талия / mom fit jeans : ZARA (AW 15/16)  /colored in black/ , маратонки / sneakers : adidas Gazelle by FashionDays, очила /eyewear: WearMe Pro (use SHOP20WMP coupon code for 20% off)


#HelloMoto #Lenovo #MotoMods #MotoZ