Hit enter

VELVET SKIN | LIERAC Premium


часовник | wristwatch : Daniel Wellington Classic Black  36mm Cornwall,
рипсенаблуза | ribbed top: ZARAСняг, леден въздух и рязка смяна на температурата когато влизам в къщи, ателието или някой магазин, и когато излизам отново навън. След този дълъг период на студ и температури около и доста под нулата лицето  се нуждае от специално третиране и възвръщане на тонуса. В този сезон винаги заменям по-леките и флуидни консистенции на гелове и серуми с по-плътни и богати кремове за лице.

През годините Lierac се превърна в една от любимите ми марки за грижа за кожата. Обичам луксозния и нежен аромат на продуктите, както и тяхната изключителна добра поносимост и действие върху кожата ми. Признавам, че на тридесет и една, все още не се нуждая от сериозна антиейдж грижа, но няма как да отрека, че съм влюбена в  LIERAC Premium!След няколко месечен тест на LIERAC Premium крем против бръчки за нормална и комбинирана кожа, мога да споделя, че това е един изключителен продукт с много нежна кремообразна текстура, плътна на пръв поглед, но и разтапяща се по кожата в мига, в който той бъде разнесен. След нанасянето му  кожата ми придобива кадифен завършек благодарение на хидратиращия и матиращ комплекс в състава си.
Допада ми и това, че отсъстват блестящи частици, нещо, което не харесвам особено много в кремовете за лице и тяло. Действието му е насочено против отпускането и загубата на плътност, дълбоките бръчки и неравен тен на кожата.

Като бонус към и без това безупречното си представяне, LIERAC Premium La Crème Soyeuse Anti-âge Absolu пристига в красиво, но и доста тежко черно бурканче със златист надпис и капачка, в унисон с една от уникалните си съставки - екстракт от черни цветя (черна орхидея, черна роза и черен мак).

След Lierac Magnificence и Lierac Liftissime смятах, че няма да открия друг толкова добър крем, но ето, че Lierac Premium La Crème Soyeuse Anti-âge Absolu също успя да ме впечатли. Като единствен негов минус бих отбелязала  само високата му цена, но за сметка на това той се оказа изключително икономичен, така че го определям като една добра бюти инвестиция.


Благодаря на Grand Roses за луксозната кутия EternalRoses пълна с 11 вдъхновяващи черни рози, подредени в изискана аранжировка.  Още красиви аранжировки от рози в разнообразни цветови вариации може да разгледате на сайта им, където ви очаква и -10% отстъпка за поръчки направени до 4-ти февруари и зададена дата за доставка 13-ти / 14-ти февруари.


Получете 15% отстъпка при покупката на артикул от Daniel Wellington като използвате код за намаление: sirmamarkovaDW

Get 15% off of your order on Daniel Wellington with my discount code: sirmamarkovaDW