Hit enter

Start Fresh and Don't Forget to Smile and Kiss | Philips Sonicare Diamond CleanОбичам да започвам деня си освежена, усмихната и бодра, но всъщност, има ли човек, който не обича тъкмо такова начало на деня !? 
Отскоро моето свежо начало на всекидневието си дължа на двeминутното ми преживяване с електрическата звукова четка за зъби Philips Sonicare. Ползвам я от близо месец и вече определено съм пристрастена към усещането, което ми дава след като измия зъбите си с нея. В началото ми беше странно, след като никога досега не бях използвала звукова четка и имаше няколко дни, в които свиквах с тази новост. Усещането при миенето на зъбите с ръчна и звукова четка е съвсем различно, но е съвсем различен и крайният резултат. Водата, както и пяната и малките балончета, които създава четката при движението на главата си, минават през междузъбното пространство и почистват по токова добър начин, по какъвто с ръчната си четка никога не съм успявала.

Благодарение на 5 -те си различни режима за миене на зъби Philips Sonicare се превърна в незаменима част от сутрешната и вечерната ми рутина. Мога да избирам между почистващ, избелващ, полиращ, грижа за венците или за чувствителни зъби режим. Съвсем очаквано, разбира се, най-много ми допадна използването на избелващия режим и с радост установих, че видим резултат имаше още след първите десет дни на употребата му. Моите зъби винаги са били доста светли, но като голям любител както на кафето така и на чая, те постепенно бяха загубили белотата си. Сутрин винаги пия чаша кафе с мляко, а след това до края на деня пия чай. Понякога през зимата ми се случва в края на деня си да пия вече четвъртата чаша чай и за мое съжаление това удоволствие се отразява на цвета на зъбите ми. Ето защо режима за поддържане на белотата на зъбите ми се стори много подходящ за мен, а за потвърждението от ефекта му чух от много мои близки и приятели, които отбелязаха колко по-бяла е станала усмивката ми. Другите ми любими режими са Clean и Gum Care. След употребата на четката в режим Clean чувството за чистота е наистина осезаемо и това чувство се запазва в пъти по-дълго, отколкото когато съм измила зъбите само с ръчната си четка. Gum Care пък е специално предвиден режим за проблемни венци и е много нежен и приятен.


Освен нежната и персонално подбрана грижа за зъбите Philips Sonicare има и още предимства, пред други електрически четки. В комплекта освен електрическото тяло и двете сменящи се глави, които след износването им, можете да замените с нови, продаващи се в комплект от две или четири, има и красиво калъфче, в което съхранявам и пренасям без проблем четката си в куфар, раница или чанта заедно с останалия багаж. Калъфчето има и друга важна функция, то не само съхранява четката, а чрез него се осъществява самото й зареждане, стъклената чаша в комплекта също има тази функция, така че, докато четката е поставена в нея, отново тя се зарежда.
    
  След близо едномесечното ми ползване сутрин и вечер на електрическата звукова четка за зъби Philips Sonicare, бих могла да споделя, че съм наистина приятно изненадана и впечатлена от резултатите и от свежото усещане, което ми дава тя след употребата й. Доволна съм, че освен полагането на грижа за добрана устна хигиена и превенция срещу пародонтоза, тази четка има и невероятно добър "козметичен" ефект!#Sonicare #DiamondClean