Hit enter

Authentic Beauty | ORPHICA - Real You

 боди | bodysuit : 05 studio 'Eunoia' 
                              
Неведнъж съм споменавала колко много обичам натурално изглеждащите, плътни и даже леко разрошените вежди, харесва ми характера и експресията, която те придават на лицето. За мое голямо съжаление моите естествени вежди са твърде тънки, а допреди няколко месеца вариантът те да изглеждат поне малко по начина, по който искам беше единствено чрез нанасяне на цветна козметика и гел за вежди за по-голям обем и фиксация. Резултатът обаче не ме удовлетворяваше напълно, искаше ми се да има още повече косъмчета, които с цветната козметика само да доуплънтня, но без тях ефектът от молива и сенките изглежда доста по-изкуствен.
 
Преди няколко месеца реших да тествам серум за вежди и се надявах да постигна така желания резултат- избрах този на  ORPHICA.  
Серумът за вежди  BROW  на ORPHICA подхранва чудесно веждите и подобрява тяхното състояние. На петата седмица от употребата му резултатите бяха видими, бях ентусиазирана и много доволна, и продължих да го нанасям всяка вечер без да пропускам, развълнувана, че наистина действа. Към края на опаковката вече имах много по-гъсти и дебели вежди, бяха се появили косъмчета там където досега никога не е имало, а няколко близки мои приятелки споделиха, че промяната във веждите ми е видима. Времето, което отделях, за да направя веждите си по-плътни вече беше наполовина, от това което ми беше нужно преди. Тук е и момента да споделя обаче, че новите косъмчета израстват не съвсем контролируемо, появиха се много нови, но въпреки че аз нанасях старателно навсякъде, където искам да уплътня, те израстват на доста произволни места. Опаковката от 4 мл ми стигна за два месеца и половина всекидневна употреба, а след приключването й резултатът се задържа месец след като бях спряла да използвам серума. Останах много впечатлена от  BROW , смятам отново да го купя и да започна нов курс с него, защото през лятото няма нищо по-хубаво от свежо лице с лек загар и без грим.

Другия продукт, който тествах и  останах също толкова впечатлена от бързия и видим резултат беше PURE - серум за под очите. Неговото действие е насочено към подобряване на състояние на зоната под очите. Той се грижи за деликатната кожа в тази зона и я предпазва от изсушаване, нежно подхранва, омекотява и я изглажда. 
Моя най-голям проблем със зоната под очите е подпухналостта им сутрин. Изпробвала съм наистина доста неща, но досега без никакъв успех. Ползвам PURE вече четири месеца, а количеството в опаковката е вече към своя край, със сигурност ще подновя и тази опаковка, тъй като досега не съм намерила по-добро решение на проблема с подпухналостта на очите.