Hit enter

Shot of energy that benefits the soul | KENZO WORLD


Като първата глъдка от силно ободряваща напитка рано сутрин, като сладостта на шоколад с парченца малини, като свежестта на чиста студена вода и сочността на червени плодове това е KENZO WORLDПървото, което усешам е искрящия връх на композицията - кисело-сладък като шепа червен касиса след това  долавям и аромата на цветовете на розов божурВ композицията постепенно се разкриват и другите флорални нотки, ароматът започва да напомня на голям уханен букет от разнообразни цветя, сякаш се намирам в малък красив цветарски бутик, изпълнен с пъстри цветя. Базата от амброксан омекотява компоцизията като й придава по-плътно усещане и завършеност. Ако трябва да го опредеря с три думи - непринуден, спонтанен, енергичен. Този аромат е адресиран към младите момичета, чието ежедневие е изпълнено с приключния, емоции и предизвикателства.А ето и какво споделят от екипа на  KENZO за аромата KENZO WORLD, за флакона и за невероятният рекламен клип, който вярвам, че няма как да не сте гледали вече.

“Окото е едновременно женствено и силно.” Карол Лим и Умберто Леон
Удивителният флакон на KENZO WORLD е комбинация от черен гумиран материал, розово злато и матово стъкло, напомнящи за mix-and-match стила на модата KENZO. Гумираната капачка, вдъхновена от иконичната чанта KENZO Kalifornia, прецизните детайли в цвят розово злато от бижутерийната им колекция “THE EYE” и усещането на матовото стъкло придават естестиката на този радикален избор, провокиращ с причудливата си визуална конфронтация. Мистериозно и пленително, гледано отпред или отгоре, окото се разкрива от всички ъгли.

KENZO WORLD – флорална експлозия 
KENZO поверяват създаването на новото си ароматно творение на изключителен парфюмерист – Франсис КюркджанТой води аромата по неотъпкани пътеки и посяга към цветята по нетрадиционен начин; той дръзва да ги предозира. Полетът KENZO WORLD излита с изблик от цветя на шепи, от листенца до букети, с експлозии от сладост... Това е брилянтен аромат с жива искряща следа, лудешки рок нектар от опияняващи аромати, които гъделичкат носа. Енергийна инжекция, която гали душата. Стилна и нежна аура. Франсис Кюркджан създава този аромат като истинска флорална експлозия, в която всяко цвете разкрива нови фасети. Като букет от мечтите - божурът има честта да акомпанира на фасетите червени плодове и египетски жасмин. Омагьосващ амброксан фиксира нотките и придава сладострастност и чувственост на аромата, който се бунтува срещу стереотипната женственост.“Амброксанът дава на цветята привлекателност, за да забравим за тях съвсем. Малко като сфумато в картините на Леонардо да Винчи, когато противопоставяте два цвята. Амсброксанът има тази удивителна способност. Той действа като мъгла, която заличава контурите на нещата около нас, и ние разпознаваме само размазаните им силуети.” Франсис Кюркджан„MY MUTANT BRAIN“ на Спайк Джоунз 
Спайк Джоунз е американски режисьор, продуцент, сценарист и актьор, чиято работа включва музикални клипове, реклами, филми и телевизия. Верен на принципите си като креативен визионер, той създава вълнуващи и грандиозни емоции, които олицетворяват елементите в ДНК-то на Kenzo, съживено от Карол Лим и Умберто Леон. ”За нас, всяка жена може да познае себе си в жената KENZO. Тя е вдъхновяваща, но и лесна за разбиране. Тя е дейна, нали? В животът й се случват много неща. Тя е активист. Тя не спира на едно място. Това, което искахме да предадем е, че, да, тя има този екстра пласт в характера си. Искахме също да е някой, на когото да подражавате, като най-добрата версия на вашето собствено „аз“.“Карол Лим . ”Тя е свободомислеща и е жена, която контролира себе си отлично – силна и знае каква иска да бъде.“ Умберто Леон 

Ритъмът ще ви завладее. 
Удивителният саундтрак, съпровождащ танца за Маргарет Куейли звучи като класически международен бийт, завладял дансинга. Братът на Спайк Джоунз, Сам Шпигел, всъщност създава върховната трайбъл песен специално за KENZO. ”Жената KENZO живее в настоящето, в този момент. Тя не е носталгична. Тя обича движението, и скоростта и начинът, по който нещата се променят, плъзгат и сблъскват в реално време. Тя никога не е преситена, винаги е ентусиазирана. Тя изпъква в тълпата.“ Карол Лим и Умберто Леон.

#KENZOWORLD