Hit enter

Love at First... Sniff

Винаги съм харесвала празника на влюбените и не защото смятам, че любовта трябва да се празнува само един ден в годината, а защото виждам в този ден чудесен повод да съм по-мотивирана да изненадам половинката си,  да съм  по- креативна в това да направя нещо различно, да оставя настрани поне за малко ежедневните си задачи, които напоследък са в изобилие. А и ако трябва да съм честна, обичам да правя и да получавам подаръци, а това е още един чудесен повод.

Както неведнъж съм споменавала, обичам ароматите - парфюми, свещи или пък съвсем автентичните такива - на клонче евкалипт, стрък зюмбюл или току-що отрязан плод. Всеки полъх на приятна миризма из въздуха ми дава невероятна наслада на сетивата и освобождава въображението ми. Колкото по-богати и сложни са композициите, толкова по-забавно ми е да ги разучавам, да ги вдъхвам, а после да оставя аромата им да ме отведе мислено нанякъде. Спомням си първия път когато отворих капачето на 03/ BLACK VANILLA - долових нещо толкова познато и в същото време нещо необичайно, очаквах може би една скучна сладкарска ванилия. Оказа се, че първоначалните ми предположенията са грешни. Ванилията е там, но е размесена с още куп други нотки в перфектен кремест микс, който действа опияняващо на сетивата.
Розата на I/TEMS също успя да ме изненада. Винаги съм била със смесени чувства относно аромата на рози, когато е изваден от естествената му среда и вложен в продукт. Разбира се, когато доближавам разцъфнала роза до носа си, нещата са различни, но с ароматизираните продукти с рози подхождам внимателно, тъй като не винаги са по вкуса ми. В 01/ ROSE обаче розата е толкова свежа и ефирна, а леката кисела нотка така я оживява, че пред мен сякаш изплува моментално образът на току-що отворила се пъпка розова роза през месец май. 
Лекотата и сочността на аромата й хармонира с плътността и сладостта на ванилията, и ето че двете ароматни свещи се допълват по един невероятен любовен начин.
Любовния сет на  I/TEMS включва два чудесно хармониращи и допълващи се в перфектен баланс аромата - 03/ BLACK VANILLA - опияняваща и прелъстителна ванилия и  01/ ROSE  - ефирна и свежа роза.